welcome note

Sunday, 24 March 2013

my baddddd boyyy

this is MY BAD BOY named FIRDAUS









dia makin semak kan..hahhaaa...kitaorang ada meh kangg..
memang ada jodoh tuh...orang tua2 kata lah..hahaha
boleh caye ke tuh..
pepepun lap u darl !! muahhhh










hewale wale !

lame gila tak bukak blog..hahaa..terasa tangan ni gatal nak menaip..kalu dang buata malas nk naip tu soh beng kite ar..


aku ada story mori ni...pasal kawan2 ak kat sini UITM DUNGUN haih macam2 ragam deh orang sini...aku ada kawan nama NURUL ALIAD n MIMI n IJAD dulu kita orang sentiasa bersama bergosip and makan and everything lahh...harap tak tido same jee hahahaa.


ni mimi and jad

ni KAKAK NUYU 




sekarang aku dah tak kawan ngn ijad and mimi sebab salah faham yang lame.dah padahal..
hahahaaa
bialah yang lepas jangan di kenang...hewhewhewhew


ni koleksi pics mase kita orang BAIK.kehkehkeh






                             

ni lah kitaorang..meme suke gambo..haha
aku nad nuyu tak pernah anggap diorang musuh..siyesly..ermm
macam lawak je kan..kawan rapat become musuh
lako eh lok...but pepe pun memang tak lah kalau nak macam dulu kan
aku and nuyu are happy together tak payah nak mintak pendapat banyak sangat.
just do what we want
ringht kak nuyu tomey ????