welcome note

Sunday, 7 July 2013

seribu dalam satu

halo uolls !
sekarang dah week 5 or 6 maybe baru nak update pasal new campus ni.now budak EH ada di bukit besi.
from now on nilah campus aku.tercorot bak hang.sekelilig hutan and tak ada satu kedai pun.aduh parah ah kalu gitu kan.tapi bagus jugak.kurang sikit bajet 2020.hahaha.
kat sini best pasal bilik dia besar gedabak.sampai aku sendiri bosan gila tak tahu nak buat apa lagi dah.now aku duduk sekali ngn classmate aku.best woo.duduk ngn classmate ni bagus tau.tak payah dah nak merayap pergi bilik dia. dah lah aku ni pemalas nak berjalan.kalau ada lah roomate aku yang baca ni.aku ni memang suka bergurau n sorry lah kalau aku bergurau tak kena tempat okey sayangss.paling best wifi kat sini terbaik lah.paling tak best binatang kat sini sebesar gajah tau.takot eden.

okey next story,
woww sekarang aku dah start tengok running man.best siak cerita dia.terutamanya LEE GWANG SOO.
kadang kadang selok ke diri suka.hahahahahhaa.ada lah lain lain actor dia.nak kenal kwangsoo tak ??


inilah kwangsoo the giraffe.comel gila muka dia.hahahaha

next,
sepanjang duduk kat sini.aku rasa aku kurang makan kot.dah lah tingkat tiga.memang tak lah aku nak turun naik 2 3 kali sematamata nak pegi makan je kan.tak rela aku lahh hoo.lebih baij tido kat bilik.nuyu cakap aku semakin kurus duduk kat sini.yeke?? aku tak percayaaaaa.. NAK PENIMBANGGGGGG !!!!
nak pegi pinjam ngn acai lah penimbang.kena bayar tak agaknya aheeerr.
aku malas lah nak buat banyak2 entry malas deerr.senang2 aku cerita je dalam satu entry ni.
oh ya.bukit besi ni tempat paling jauh aku duduk dari family aku tau.haish.tak reti lah aku nak indepedent bila duduk jauh ni.bila dah duduk jauh kalau ada barang tertinggal tak ada orang nak hantar.uwaaaa. :'(.

korang kenal tak afiq muiz.yelah yang anak derhaka tulah.tapi sekarang dah tak lagi okee.aku adore gila2 kot kat dia.haish.kalau lah boleh kahwin debgan dia,hahahhaa.eina azman mohon jangan goda dia.haha.azi dah janji nak doakan untuk  aku sebab kitaorang ada perjanjian.haha.nakal gila perjanjian tu.haha.


handsome kan.haish bagai nak luruh jantung haaa.hahaha.

next topics,
last sem aku dapat 2.75 je pointer.haih memang tak memberangsang kan betei lah.kesian family aku.
tapi aku tak ada lah hampa sangat pun.sebab aku tak kena repeat kott..this sem aku target nak masuk DL .tapi usaha masih tak nampak lagi.masih lara.masih main2.masih tak ambik siyes.this sem kalau aku dapat DL angoh janji nak bagi gadget.oyeahh.i cant wait lah..weee.sek mu doa lah katku etek deh...mana lah thu doa sek mu berkat.

haih,malas doh aku.k lah baiiii...










Saturday, 20 April 2013

today is my best best best best .


trah khz , dhia ,kuwa,esyah,izyan,shakirah,mektie,lelatu,syida,najy toko,pejah,ira,yani and wani


oke petang tadi have fun dengan kawan-kawan gua.
kita orang ambik gambar banyak sangat tadi
tapi ada sekeping jah ngn aku.
menu petang tadi makan ayam KFC kpop kata najy hahahaa
lepas tu minum air CERIA erm 
so far kitaorang punya plan oke lah.lama betu kau tak spend time ngn kawan2
sekolah IZ aku nih
best giler kot.baru aku tahu ira tu pending patotlah aku cakap ngn dia 
dia diam jah.stress aku

petang tadi aku galok habis habisan lam kete pejah
aku tumpang kete pejah g picnic.hewhewhewhewhewehew
lame kot aku dok gallok ngn sek yer..
ada kawan yang aku dok rapat tapi aku layan jah semua hahahahaaa
aku memang tak kisah kawan ngn sape2 pun

yang wani ni
dia kata dia kenal aku mase kat wimozad
wimozad iaitu tempat orang belajar kereta or ambik lesen
tapi aku ni tak menyempat nak kenal ngn lebih lanjut
tapi aku hoo kan aje.hahahaaa
buat2 kenal lah kita.

okeeik lah
aku nak tiido lah
aku penat lah
main kat tepi pantai 
gallok lagi
haih esok nok jupe lagi sek yer nih
alang2 cuti kan jupe sokmo lah kita hahahaa
aku bercadang nak g jupe didi and ibu @che rosma 
kangan dong 


papai :* :*



Sunday, 24 March 2013

my baddddd boyyy

this is MY BAD BOY named FIRDAUS









dia makin semak kan..hahhaaa...kitaorang ada meh kangg..
memang ada jodoh tuh...orang tua2 kata lah..hahaha
boleh caye ke tuh..
pepepun lap u darl !! muahhhh










hewale wale !

lame gila tak bukak blog..hahaa..terasa tangan ni gatal nak menaip..kalu dang buata malas nk naip tu soh beng kite ar..


aku ada story mori ni...pasal kawan2 ak kat sini UITM DUNGUN haih macam2 ragam deh orang sini...aku ada kawan nama NURUL ALIAD n MIMI n IJAD dulu kita orang sentiasa bersama bergosip and makan and everything lahh...harap tak tido same jee hahahaa.


ni mimi and jad

ni KAKAK NUYU 




sekarang aku dah tak kawan ngn ijad and mimi sebab salah faham yang lame.dah padahal..
hahahaaa
bialah yang lepas jangan di kenang...hewhewhewhew


ni koleksi pics mase kita orang BAIK.kehkehkeh






                             

ni lah kitaorang..meme suke gambo..haha
aku nad nuyu tak pernah anggap diorang musuh..siyesly..ermm
macam lawak je kan..kawan rapat become musuh
lako eh lok...but pepe pun memang tak lah kalau nak macam dulu kan
aku and nuyu are happy together tak payah nak mintak pendapat banyak sangat.
just do what we want
ringht kak nuyu tomey ????


Tuesday, 13 November 2012

i"m going to university

i"m going to university...n i will left all my friends...
dear my 'cupcakes' i will not forget you all...
it will always be in my mind..either i will found other friend.. 
its not mean that i will forget all of you...

bia broken pong.hahahahaa

aku sayang sept mu biar pun kita kenal lam masa yamg singkat...








kita akan selalu jumpa...kalu diizinkan ALLAH..
<3 <3 <3
I.L.O.V.E.Y.O.U.A.L.L



Monday, 15 October 2012

Sunday, 26 August 2012

ermmm....Allah kurniakan lelaki dada yang bidang dan badan yang tegap untuk memprotect wanita...
bukannya untuk merosakkan lagi maruah wanita itu ...jadi ingk lah wahai lelaki.....protect lah wanita jgan menghuru hara kan hidup diorang !!!